• itulau_fanua22

tala fou

Aisea Tatou te Atina'e ai Mea Fa'aletino

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le sailiga a tagata o mea faitino ma le faaleagaga e maualuga atu ma maualuga, o le afifiina o oloa e tutusa lelei le maualuga o manaoga, pe a faʻatau e tagata oloa, e le gata ina vaʻavaʻai i le matagofie o le afifiina, ae mafaufau foi i se eseese o isi galuega tauave.Ona o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le sailiga a tagata o le afifiina o oloa, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina le tele o mea faʻapipiʻi fou i le afifiina o oloa.

pa'epa'e filogia i le sami

Aisea tatou te atiae ai mea e mafai ona pala

O mea faʻapipiʻi polymer o loʻo i ai le lelei o le mamafa o le mamafa, malosi maualuga, mautu vailaʻau lelei ma tau maualalo, faʻatasi ai ma le uamea, fafie, sima ua avea ma poutu e fa o le tamaoaiga o le atunuʻu, ua faʻaaogaina lautele i le afifiina o oloa.Ae ui i lea, o le tele o otaota pe a uma ona faʻaaogaina o loʻo faʻateleina i lea aso ma lea aso, ua avea ma puna o le paʻepaʻe paʻepaʻe, afaina tele i le siosiomaga, e mafua ai le eleelea o le vai ma le eleele, afaina ai le ola o le tagata ma le soifua maloloina, i le ola o tagata siosiomaga na mafua ai se leaga. aafiaga e le mafai ona le amanaiaina.

E le gata i lea, o le gaosiga o mea faʻapipiʻi polymer - o mea mataʻutia o le suauʻu e masani ona vaivai i se tasi aso, o lea e faʻanatinati ai le sailia o mea fou e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga, o le atinaʻeina o polymers e le faʻaaogaina le suauu, ma mea e mafai ona faʻaleagaina o se auala aoga e. foia lenei faafitauli.

atia'e mea e mafai ona fa'aleagaina-lanu masterbatch
mea e mafai ona pala-faaogaina

Fa'amatalaga o mea e mafai ona pala

Mea e mafai ona fa'aleagaina, e ta'ua fo'i o "meamea o le si'osi'omaga lanu meamata", fa'asino i mea e mafai ona fa'aleagaina i lalo o le gaioiga a meaola ninii ma enzymes.Aemaise lava, o lona uiga i lalo o nisi tulaga, e mafai ona oʻo atu ai i le biodegradation o mea polymer i lalo o le gaioiga o siama, limu, algae ma isi microorganisms masani.

 

Faiga fa'aleagaina lelei

O le mea e sili ona lelei e mafai ona faʻaleagaina o se ituaiga o mea polymer ma le faʻatinoga sili ona lelei, lea e mafai ona faʻaumatia atoa e microorganisms siosiomaga pe a uma otaota, ma mulimuli ane liua i le CO2 ma le H2O, lea e avea ma se vaega o le taamilosaga carbon i le natura.

Fa'aaliga Bio-Products

Taimi meli: Mati-19-2023